Bacalah dengan nama tuhanmu yang maha mengetahui..Thursday, April 21, 2011

Travelog Impian Abadi : Itu yang tertulis..

Alhamdulillah. Suami saya ramai kenalan yang baik hati. Namun, ada yang benar-benar tulusnya sampai ke hati. Mahu tahu siapa orangnya? Klik kenalan di sini.

Tidak terfikir pula buku ke 2 Travelog Impian Abadi : Itu yang tertulis, sudi dilancarkan oleh kenalan itu di Pesta Buku Antarabangsa 2011 PWTC.

Tarikh : 30 April 2011 (Sabtu)
Masa : 2.00 - 3.00 petang.
Tempat : Bilik Seminar Johor, PWTC

Sebagaimana saya tidak menduga saudara Sohaimi Meor Hassan sudi melancarkan buku pertama Travelog Cinta Abadi : Masa yang berlalu.

Nota :

Beberapa bulan yang lalu, kami diminta oleh publisher untuk mencadangkan cover buku.. Lalu, kaver di bawah kami paparkan. Terima kasih kepada pembaca blog dan FB kerana sudi menurunkan undi ke atas cadangan cover buku berikut. Namun, ITU YANG TERTULIS. Kavernya jadi seperti di atas.10 comments:

 1. ceit, lagi mau suruh teka....paduka sultan kah atau orang kebanyakkan kah....?

  encik siamang

  ReplyDelete
 2. Tahniah, moga2 dipermudahkan segala-galanya. Bila puan akan berada di pesta buku antarabangsa nanti?

  ReplyDelete
 3. Salam Pn Roza,

  TAHNIAH dan alhamdulilllah..mudah2an dipermudahakan lagi utk puan dan family merantau pula...

  SUBHANALLAH...segalanya tercatat begitu sempurna dan indah sekali catatan dari hati penulis.

  ReplyDelete
 4. Tahniah. Nampaknya penantian saya sudah hampir berakhir... harap-harap saya dapat beli secara 'on-line' terus daripada Roza sebagaimana TCA. Nak catatan dan tandatangan penulis...!

  ReplyDelete
 5. Salam Sejahtera Pn Roza,

  Pasti kenalan itu keluarkan wang zakat yang lumayan...murah rezeki dia.

  hzm

  ReplyDelete
 6. Salam Puan Roza,

  Semoga Majlis Pelancaran buku Puan dan Prof MKI dirahmati Allah swt. Dari selatan saya doakan dan akan saya dapatkan buku Travelog Impian Abadi di kedai buku nanti. Sayang,tak dptlah otograf Puan!

  ReplyDelete
 7. Puan,
  sudah agak lama saya tidak menjengah blok puan dan suami, tengahari ini berkesempatan membaca entri2 yang lalu sambil menikmati makan tengahari..tapi nasi yang dikunyah tidak dapat saya menelannya. Al Fatihah untuk abah n ayu.

  oked

  ReplyDelete
 8. Salam sejahtera Ummi,

  Dengan izin Allah..InsyaAllah kita bertemu lagi.

  ReplyDelete
 9. Assalammualaikum..puan sihat?wah..makin banyak hasil karya puan..tahniah!!saya pun ada beli yang travelog cinta abadi..yang baru ni pun macam best..seronok baca buku-buku dan blog puan & prof..rasa seperti semangat saya kembali semula.. rasa rindu kat puan..puan mengajar diUiTM Segamat lagi?

  ReplyDelete